Functie omschrijving

's Morgens vroeg wordt het vlees aangeleverd, dat je vervolgens moet verpakken en in de schappen plaatst. Daarnaast snijd je de vleeswaren en leg je deze ook in de schappen. De kaas komt verpakt binnen en plaats je eveneens in de schappen. Je zorgt ervoor dat de versproducten goed zijn bijgevuld en controleert de houdbaarheidsdata. Daarnaast sta je de klanten vriendelijk te woord en voorzie je hen van advies over de producten.

Functie eisen

  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.
  • Je toont initiatief en wacht niet af.
  • Je bent bereid om af en toe een weekend te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een parttime functie van 24 tot 32 uur per week. 
  • Zondag toeslag van 80%.
  • 20% korting op de eigen producten.
  • Salaris voor deze functie is €13.82 bruto per uur.
  • Reiskosten vergoeding van €0.23 per kilometer.
  • Fase 1-2 contract.


Sollicitatieformulier
#replace title#