Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor een
georganiseerde flow tijdens het uitserveren van zowel de diner- als borrelkaart
en beheert hierin constant de kwaliteit en efficiëntie. Op het gebied van
hygiëne en voorraadbeheer rapporteert de keukenmanager aan de bedrijfsleider.
Je houdt rekening met algemene HACCP-regels en houdt hierin vaste logboeken
bij.
Profiel
We zijn op zoek naar iemand met minimaal een jaar ervaring in de horeca en
idealiter in opleiding is binnen het vak. Je werkt zelfstandig en kan goed
samenwerken met de bediening. Je bent een harde werker en vindt het geen
probleem om in de avonden en weekenden te werken. Interesse in cultuur, met
name comedy, is een pre.
Je bent wekelijks 24 uur inzetbaar verdeeld over vijf avonden van dinsdag tot
en met zaterdag. De diensten beginnen meestal rond 18:00, soms zijn we op
zondag en maandag open. Het salaris is conform horeca-cao en is afhankelijk van
je ervaring. Het beschikken over een SVH is geen vereiste, maar wel fijn.
Verdeeld over vijf avonden van dinsdag tot en met zaterdag. De diensten
beginnen meestal rond 18:00, soms zijn we op zondag en maandag open.
Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam en wil je werken bij de club met het keurmerk van stand-upcomedy in Nederland, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Ruben Timmer via ruben@toomler.nl.
Vul onderstaand formulier in. We reageren zo snel mogelijk.