Functieomschrijving
 Je bent verantwoordelijk voor een georganiseerde flow tijdens het uitserveren van zowel de diner- als borrelkaart en beheert hierin constant de kwaliteit en efficiëntie. Op het gebied van hygiëne en voorraadbeheer rapporteert de keukenmanager aan de bedrijfsleider. Je houdt rekening met algemene HACCP-regels en houdt hierin vaste logboeken bij.

Profiel
We zijn op zoek naar iemand met minimaal een jaar ervaring in de horeca en idealiter in opleiding is binnen het vak. Je werkt zelfstandig en kan goed samenwerken met de bediening. Je bent een harde werker en vindt het geen probleem om in de avonden en weekenden te werken. Interesse in cultuur, met name comedy, is een pre.

Je bent wekelijks 24 uur inzetbaar verdeeld over vijf avonden van dinsdag tot en met zaterdag. De diensten beginnen meestal rond 18:00, soms zijn we op zondag en maandag open. Het salaris is conform horeca-cao en is afhankelijk van je ervaring. Het beschikken over een SVH is geen vereiste, maar wel fijn. Verdeeld over vijf avonden van dinsdag tot en met zaterdag. De diensten beginnen meestal rond 18:00, soms zijn we op zondag en maandag open.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam en wil je werken bij de club met het keurmerk van stand-upcomedy in Nederland, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Ruben Timmer via ruben@toomler.nl.

Sollicitatieformulier
#replace title#